Este posibilă înghețarea viermilor de sânge pentru pescuit în congelator

Viermi înghețați

Conținutul

  O șansă la nemurire?

  Doi viermi înghețați timp de Experții spun că aceasta este o reușită științifică majoră, care îi va ajuta viermi înghețați înțeleagă mai bine efectele criogeniei.

  Descoperiți în permafrost Viermii au fost descoperiți în Siberia Acești viermi inelați, aduși din două zone din Siberia, și-au revenit la viață într-un laborator al Institutului de Probleme Fizico-Chimice viermi înghețați Biologice ale Solului din apropiere de Moscova.

  fireworm medicine

  Au fost analizați aproximativ de viermi preistorici, iar cercetătorii au descoperit că doi dintre ei aveau celule încă viabile. Unul dintre viermi provenea dintr-o vizuină de veveriță, aflată în stratul de permafrost al aflorimentului Duvanni Yar, situat într-o secțiune izolată a râului Kolîma.

  Vietăți înghețate, readuse la viață după Este vorba despre doi nematozi care au fost extraşi din solul îngheţat al Siberiei permafrost. Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici — e nevoie sa accepti cookie-urile social media Potrivit The Siberian Timesviermii au fost ţinuţi în laborator la temperaturi de minus 20 de grade Celsius înainte de a fi readuşi pe viaţă, pe durata câtorva săptămâni.

  Viermii au fost găsiți în în stratul de permafrost de lângă râul Alazeia și au vechime de aproximativ Speranțe pentru viitor Oamenii de știință speră că descoperirea îi va ajuta să înțeleagă mai bine efectele criogeniei În prezent, acești viermi, care fac parte din clasa nematozilor, sunt cele mai vârstnice animale în viață de pe planetă.

  Cercetătorii cred că ambele specimene sunt femele.

  tratamiento para papilomatosis reticulada confluente

  Știința ridică la fel de multe întrebări precum acelea la care a găsit deja răspunsuri. Și, cine știe, poate chiar unii dintre dumneavoastră, dragi cititori tineri, veți contribui, într-un fel sau altul, la dezlegarea lor. Există cazuri celebre de mari oameni de știință — Faraday, Darwin, Einstein etc.

  protozoar dex

  Însă, de multe ori, dezlegarea unei enigme științifice duce la descoperirea alteia noi — și așa mai departe. Tocmai de aceea, știința continuă să fie vie și atât de fascinantă.

  enterobius vermicularis y oxiuriasis

  Pentru mai multe informații privind temele puse în discuție, cititorii sunt invitați să consulte bibliografia care a stat la baza documentării autorului, anexată la sfârșitul acestei cărți. Articol interesant?

  viermii sunt viermi sau nu

  Dă-l mai departe! Citește în continuare.

  Pot îngheța? Dar există un mod care vă permite să păstrați viermii de sânge într-o formă înghețată, care este adesea folosită de acariști.