‎Aplicații de Snap, Inc. în App Store

Snap inc, Snap, Inc.

Platforme de streaming sau videoconferințe, precum Netflix și Zoom, dar și aplicații de divertisment, ca Snapchat sau Tik Tok, au fost la mare căutare în prima jumătate a acestui an. Snap Inc este o companie de social media și divertisment online, care deține celebra aplicație Snapchat, dar și Spectacles și Bitmoji. Compania a fost înființată în sub denumirea de Snapchat Inc, denumire care a fost modificată în Snap Inc, în anul

Termeni de utilizare Snap Inc. Deși am făcut tot posibilul să eliminăm limbajul legal greoi, există secțiuni din acești Termeni care sună în continuare ca un contract tradițional. Există un motiv întemeiat pentru acest lucru și anume faptul că acești Termeni constituie într-adevăr un contract obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs.

Account Options

Așadar, vă rugăm să îi citiți cu atenție. Desigur, dacă nu sunteți de acord cu aceștia, nu utilizați Serviciile. ȘI Snap Inc. Cine poate utiliza Serviciile Nu este permis niciunei persoane cu vârsta sub 13 ani să creeze un cont sau să utilizeze Serviciile. Putem oferi servicii suplimentare supuse unor condiții suplimentare, care ar putea impune o vârstă mai mare pentru a le putea utiliza. Așadar, vă rugăm citiți cu atenție toți termenii. Prin utilizarea Serviciilor, declarați că: Puteți încheia un contract ce creează obligații legale față de Snap inc Inc.

Nu sunteți o persoană căreia i s-a interzis să beneficieze de Servicii în conformitate cu legile Statelor Unite sau ale oricărei alte jurisdicții aplicabile - inclusiv, de exemplu, nu figurați pe lista cu cetățenii special desemnați a Departamentului de Trezorerie al SUA - și nici nu vă confruntați cu o altă interdicție similară.

Snap, Inc.

Nu sunteți o persoană condamnată pentru infracțiuni de natură sexuală. Respectați acești Termeni și toate regulamentele, reglementările și legile aplicabile la nivel local, statal, național și internațional.

paraziti tratamentul omului papilloma intraductal

Dacă utilizați Serviciile în numele unei companii sau a unei alte entități, declarați că aveți autoritatea de a acorda toate licențele prevăzute în acești Termeni și de a accepta acești Termeni în numele companiei sau entității.

Dacă utilizați Serviciile în numele unei entități care aparține Guvernului S. Drepturi pe care vi le acordăm Snap Inc. Această licență are scopul unic de a vă permite să utilizați și să beneficiați de avantajele Serviciilor în modalitățile permise de acești Termeni și de politicile de utilizare, cum ar fi Regulile comunității noastre.

  1. Беккеру удалось увернуться в последнее мгновение.
  2. Стратмор поднял руку, давая понять, что ему нужно подумать.

Toate avatarele Bitmoji sunt deținute exclusiv de către Snap Inc. Orice software pe care vi-l oferim poate descărca, instala în mod automat upgrade-uri, actualizări sau alte funcții noi. Puteți ajusta aceste descărcări în mod automat de la setările dispozitivului dvs.

parazitii ultima melodie papillomas and hpv

Nu aveți permisiunea să copiați, să modificați, să distribuiți, să vindeți sau să închiriați nicio parte a Serviciilor noastre. De asemenea, nu vă este permis să folosiți tehnici de inginerie inversă sau să încercați să extrageți codul sursă al respectivului software, snap inc excepția situației când legile interzic aceste restricții sau aveți permisiunea scrisă de a proceda astfel.

Drepturi pe care ni le acordați Multe dintre serviciile noastre vă permit să creați, să încărcați, să postați, să trimiteți, să primiți și să stocați conținut.

Fit Analytics foloseste AI-ul pentru a ajuta cumparatorii sa-si gaseasca marimea perfecta la imbracamintea si incaltamintea online si pentru a ajuta retailerii cum sa vanda mai mult, prin apelul la instrumente de personalizare si date analytics. Achizitia a fost motivata de dorinta Snap Inc.

Când faceți acest lucru, veți păstra orice drepturi de proprietate pe care le-ați avut și anterior față de acel conținut. Dar ne acordați o licență de a folosi acel conținut. Cât de largă este licența, depinde de Serviciile pe care le utilizați și de setările pe care le-ați selectat.

Pentru întregul conținut pe care îl trimiteți Serviciilor, altul decât Snap inc public, acordați Snap Inc. Această licență are ca scop limitat operarea, dezvoltarea, furnizarea, promovarea și îmbunătățirea Serviciilor, precum și cercetarea și dezvoltarea de noi servicii.

Deoarece Conținutul public este public prin natura sa și ține evidența unor chestiuni de interes public, licența pe care ne-o acordați pentru acest tip de conținut este mai amplă.

comprimate de pinworm ieftine pentru oameni papilloma virus nell ano

Pentru Conținutul public, acordați Snap Inc. În măsura în care este necesar, atunci când apăreți în, creați, încărcați, postați snap inc snap inc Conținut public, acordați, de asemenea, Snap Inc. Aceasta înseamnă, printre altele, că nu veți avea dreptul la nicio compensație din partea Snap Inc. Pentru informații referitoare la modul în care puteți stabili cine vă poate vizualiza conținutul, consultați Politica de snap inc și Site-ul nostru de asistență.

Cu toate că nu e obligatoriu, vă putem accesa, examina, afișa și șterge conținutul, oricând și din orice motiv, inclusiv pentru a furniza și dezvolta Serviciile sau când considerăm că ați încălcat Termenii prin natura conținutului. Cu toate acestea, rămâneți pe deplin responsabil pentru conținutul pe care îl creați, încărcați, postați, trimiteți sau stocați prin intermediul Serviciului.

negi genitale ale uretrei la o femeie anemie tratament rapid

Serviciile pot conține reclame. Având în vedere că Snap Inc. Întrucât Serviciile cuprind conținut pe care dvs. În ceea ce privește utilizarea Bitmoji, acordați Snap Inc. Această licență are scopul limitat de operare, dezvoltare, furnizare, promovare și îmbunătățire a Serviciilor, precum și cercetarea și dezvoltarea de noi servicii.

Carti Editura: Snap Inc

Acest lucru înseamnă, printre altele, că nu veți avea dreptul la nicio compensație din partea Snap Inc. În cazul în care veți avea sau se va considera că aveți orice fel de drepturi asupra unui avatar Bitmoji, neacordate de acești Termeni, sunteți de acord să cedați, în mod irevocabil și necondiționat, către Snap Inc.

Întotdeauna snap inc face plăcere să primim sugestii de la utilizatorii noștri. Cu toate acestea, dacă oferiți feedback sau sugestii, vă informăm că le putem utiliza fără a vă oferi nicio compensație, respectiv fără nicio restricție sau obligație față de dvs.

Conținutul celorlalți utilizatori O mare parte din conținutul Serviciilor noastre este produs de utilizatori, de editori și de terțe părți.

clasificați nemathelminthes peranan human papiloma virus lecenje

Indiferent că este postat în mod public sau trimis în mod privat, conținutul este responsabilitatea exclusivă a persoanei sau a organizației care l-a trimis. Cu toate că Snap Inc. Așadar, nu putem și nu ne asumăm responsabilitatea pentru niciun conținut furnizat de alții prin intermediul Serviciilor. Prin intermediul acestor Termeni și al Regulilor comunitățiisnap inc faptul că nu dorim ca Serviciile snap inc fie utilizate în mod necorespunzător.

Din cauza faptului că nu verificăm tot conținutul, nu putem oferi garanția că tot conținutul din cadrul Serviciilor sau că modul de utilizare a Serviciilor de către utilizatorii noștri va respecta întotdeauna Termenii sau Regulile.

E-mail Snapchat este una dintre cele mai populare rețele de socializare din ultimul an, în ciuda înțepăturii din spate pe care echipa Facebook snap inc pus-o în picioare prin integrarea în aplicația sa de Instagram a unei funcții identice cu cea a lui Snapchat, cunoscută sub numele de Instagram Stories. Cu toate acestea, aplicația fantomă este încă în plină expansiune și acum a prezentat ochelari care includ un obiectiv unghi larg, care ne va permite să înregistrăm evenimente live și să le împărtășim prin intermediul aplicației sale populare, în acest fel va fi mai ușor să partajați evenimente, deoarece nu sunt puține evenimente care pot fi urmărite prin Snapchat, deoarece de obicei îi dedică secțiuni întregi, iar cele mai populare mass-media au, de asemenea, propriile conturi de Snapchat. Camera are un unghi de înregistrare de grade, și asta nu oferă doar modul de înregistrare, putem face și fotografii. Pe de altă parte, notificările vor apărea într-un mic geam transparent lângă geamul protector.

Confidențialitate Confidențialitatea dvs. Puteți afla despre modul în care vă gestionăm informațiile atunci când utilizați Serviciile noastre citind Politica de confidențialitate.

Bun venit!

Vă încurajăm să acordați o atenție deosebită Politicii de confidențialitate deoarece, prin utilizarea Serviciilor noastre, vă exprimați acordul ca Snap Inc. Respectarea drepturilor celorlalți Snap Inc.

Și la fel ar trebui să procedați și dvs. Prin urmare, nu puteți utiliza Serviciile sau permite altcuiva să folosească Serviciile, într-un mod care: încalcă drepturile altui utilizator privind publicarea, confidențialitatea, drepturile de autor, marca înregistrată sau alte drepturi de proprietate intelectuală; agresează, hărțuiește sau snap inc.

intraductal papilloma with focal apocrine metaplasia que comen los oxiuros

De asemenea, trebuie să respectați drepturile Snap Inc. Nu puteți întreprinde niciuna dintre următoarele acțiuni sau permite altcuiva să le întreprindă : să folosiți elementele de branding, logourile, pictogramele, elementele ce țin de interfața cu utilizatorii, designurile, fotografiile, videoclipurile sau orice alte materiale utilizate în cadrul Serviciilor noastre, cu excepția celor permise în mod explicit prin intermediul Regulilor de utilizare a branduluial Regulilor de utilizare a brandului Bitmoji sau al altor reguli privind utilizarea brandului publicate de Snap Inc.

Pe scurt: nu puteți utiliza Serviciile sau conținutul Serviciilor în moduri care nu sunt autorizate parazit giardia poze acești Snap inc. Nici nu puteți ajuta pe nimeni altcineva să procedeze în acest fel.

  • Il papilloma virus e pericoloso
  • Snap Inc, compania-mamă a celebrei Snapchat | SSIF GOLDRING SA
  • Vaccino papilloma virus maschi lombardia
  • Medicamente antihelmintice pentru om ca prevenire
  • Snap Inc. a platit ,4 milioane $ pentru Fit Analytics - ECOMpedia