Viermii și paraziții intestinali

Sirop parazitoza

Conținutul

  Adaugati la lista de dorinte Prezentare generala Cand Ingerasul tau are stari frecvente de greata, pierderi in greutate, dureri abdomninale sau sirop parazitoza, alunga-i viermisorii intestinali cu Ingerasul Sirop Vermolin.

  sirop parazitoza

  Siropurile Ingerasul, dulci si savuroase, usor de administrat pentru oricine, in orice moment al zilei, sunt realizate din ingrediente naturale concentrate si contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune, marindu-le eficienta terapeutica.

  Forma prezentare: ml Produsul nu contine coloranti si conservanti.

  Mod de administrare Copii sub 1 an: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi, cu o ora inaintea mesei. Copii intre 1 si 7 ani: cate ml de sirop de 3 ori pe zi, cu o ora inaintea mesei.

  sirop parazitoza

  Copii intre 7 si 14 ani: cate ml de sirop de 3 ori pe zi. Cura se realizeaza pe o perioada de 14 zile, dupa care se face pauza timp de 7 zile, apoi aceasta se poate relua.

  sirop parazitoza

  Contraindicatii Intoleranta la propolis sau la oricare dintre componentele produsului. Contribuie la - crearea unui mediu nefavorabil dezvoltarii parazitilor intestinali; - detoxifierea tractului intestinal.

  Sfatul farmacistului PCFarm.