Cinci soluții simple pentru regenerarea ficatului

Recuperare ficat

Conținutul

  gastric cancer investigations

  Spitalizare de zi, continua sau ambulator In cadrul disciplinelor: Psihiatrie, Neurologie, Experientele pacientilor in cadrul Spitalului Polaris Evenimente si cursuri cu diverse tematici medicale Contact Strada Principală, Suceagujud. Cluj, Romania Ficatul gras non-alcoolic sau steatoză hepatică non-alcoolică este o afecţiune ce presupune acumularea de grăsime în ficat.

  Este o afecţiune destul de frecventă în ultima vreme, care nu are simptome specifice, dar care, nedescoperită și netratată la timp, poate duce la ciroză și insuficienţă hepatică severă.

  condiloamele au crescut în dimensiune

  Care sunt cauzele apariției ficatului gras? Obezitatea, mai ales cea abdominală, asociată cu sedentarismul; Alimentaţia de tip fast recuperare ficat, consumul de alcool și băuturi carbogazoase; Nivele crescute de grăsimi în sânge colesterol și trigliceride ; Diabetul zaharat de tip 2; Sindromul de apnee în somn; Hipotiroidia; Scăderile bruște, urmate de creșteri bruște, în greutate.

  helminth therapy immune response

  Care este tratamentul? Pentru a afla daca sunteti afectat de simptomele Ficatului gras, completati chestionarul de mai jos. Acest chestionar are rol informativ si nu inlocuieste un consult de specialistate.

  aloca droguri la helminți

  Pentru un diagnostic medical, faceti o programare!