Condilom mare la intrarea în vagin

Condilom mare

condilom mare din paraziții medicamentelor

Totuşi, la unele persoane HPV poate rămâne mulţi ani în stare latentă înainte de a provoca apariţia unor condiloame sau leziuni ale colului uterin şi prin urmare va fi depistat mult timp după contactarea infecţiei. Ţinând cont de acest aspect, condilom mare când apar condiloame la o singură persoană dintr-un cuplu stabil partenerul nu trebuie blamat sau acuzat de infidelitate.

condilom mare cancer bacterian copaci

Expunerea repetată la acelaşi virus prin contact neprotejat cu acelaşi partener nu accentuează infecţia şi nu influenţează timpul de vindecare a ei. Dispariţia condiloamelor depinde mai ales de răspunsul imun al organismului şi de succesul tratamentului aplicat. Totuşi, puteţi contacta un alt tip viral de la un partener nou şi prin urmare o nouă infecţie cu HPV, faţă de care imunitatea dobândită pentru primul tip să nu ofere protecţie suficientă.

How to Use Aldara for Genital Warts - HPV Cream

De aceea, atunci când hotărâţi să aveţi un nou partener sexual, este bine să vă protejaţi. Totuşi, prezervativul nu oferă protecţie completă pentru infecţia cu HPV, deoarece condiloamele pot fi localizate şi pe tegumentele neprotejate de el.

condilom mare tablete pentru viermi de plat pentru oameni

El oferă însă o excelentă protecţie faţă de celelalte boli cu transmitere sexuală.