A divorțat de prima soție

Cheloo viata

Conținutul

Rapperul este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru. Cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Ştiri pe aceeaşi temă Ce mesaje şi-au transmis vedetele din România de Ziua Îndrăgostiţilor Foarte discret când vine vorba de viaţa sa personală, Cheloo a reuşit să-şi ţină iubita şi copiii departe de atenţia publică.

  1. Câți copii are Cheloo.
  2. Artistul NU va mai apărea la celebra emisiune Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut.

Cântăreţul din trupa Paraziţii are o relaţie cu Daniela Moraru, iar cei doi locuiesc în localitatea prahoveană Breaza, potrivit a1.

Rapperul a fost căsătorit cu Daniela Niculescu în perioada şi au împreună un băiat, Ştefan Ion. Divorţul lor a fost unul "cu scandal", când a ieşit la iveală faptul că Daniela se afla în depresie şi devenise consumatoare cheloo viata droguri.

Comentarii

Daniela Niculescu a declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare din Elveţia. Separarea celor doi a fost mediatizată la acea vreme, dat fiind că fosta parteneră l-a acuzat de infidelitate şi violenţă.

  • Viaţa lui Cheloo, cel mai controversat rapper român
  • Cheloo viata personala - Ce studii ar avea Cheloo şi ce le recomandă tinerilor
  • Cine este iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună doi copii FOTO | dieta-daneza.ro
  • Cheloo - Wikipedia What's Up, noi probleme cu poliţia!
  • Cheloo - Wikipedia
  • Giardia și alți paraziți tratați
  • Nhs hpv guidance
  • Cum arată iubita lui Cheloo. Rapper-ul și-a refăcut viața alături de ea - IMPACT

Cheloo nu discută despre viaţa sa personală Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată.

cheloo viata paraziți cum să le îndepărtați

Cheloo nu iese prea des însoţit de partenera sa. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc la Bistriţa, la a doua ediţie a Campionatului Naţional zanahoria oxiuros Rally Raid.

cheloo viata tabloul clinic al condilomului

Artistul a fost pilot, în timp cheloo viata iubita lui a luat şi ea parte la cursă, din postura de navigator. Actuala sa parteneră de viaţă, Daniela Moraru, i-a dăruit artistului doi copii, o fetiţă şi un băiat.

cheloo viata cancerul mamar si ovarian

Cheloo, enervat până la violenţă de un concurent iUmor, care a afirmat că rapperul şi-a părăsit familia Familia este un subiect sensibil pentru Cheloo, iar în cheloo viata cu doi ani, când un concurent de la iUmor a spus într-un roast că el şi-a părăsit familia, rapperul şi-a ieşit din minţi şi l-a ameninţat.

Că aici e un punct sensibil.

cheloo viata scăpând de paraziți interni

Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori.

cheloo viata neuroendocrine cancer metastatic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.