Naobay Detox Crema oxigenanta pentru fata, Light 50ml

365 detox

Conținutul

  Sunt Corina Dascălu și sunt consultant în nutriția vegană și raw vegană.

  365 detox

  Acest lucru se datorează dragostei mele nemărginite față de natură și animale, iar prin exemplul meu, vreau să motivez și să inspir alți oameni, să fie mai conștienți și mai iubitori față de tot ce ne oferă Natura mamă. Tot atunci am făcut cunoștință cu mentorul meu, Joe Cross, cel care a demonstrat încă o dată puterea fructelor, legumelor și verdețurilor în defavoarea marilor companii farmaceutice.

  365 detox

  Fiind diagnosticat cu o boală incurabilă și condamnat la pastile pentru restul vieții, Joe 365 detox ales sa bea sucuri timp de 60 de zile și să continuie cu o dietă vegana încă 3 luni, iar acum este perfect sănătos. Joe Cross este dovada că programele detox aduc rezultate reale.

  365 detox

  Având un echilibru alimentar corect, celulele noastre își pot regăsi funcționalitatea și autovindecarea. Aceasta m-a inspirat și m-a determinat să creez programele Detox Delivery. Din am livrat peste de programe și am ajutat peste de oameni să facă o schimbare importantă spre o alimentație echilibrată și un mod de viață mai sănătos.

  Zilnic primesc mesaje de mulțumire pentru beneficiile obținute în urma programelor Detox Delivery.

  365 detox

  Toți cei care au intrat în gașca noastră sănătoasă s-au bucurat de sistem imunitar mai puternic, metabolism mai accelerat, gândire mai limpede, mai multă energie, păr mai sănătos, somn mai liniștit, ten mai luminos și chiar pierdere în greutate.

  Detoxul nu este doar o dietă pentru 365 detox, este mai mult decât atât, este primul pas spre schimbare.

  365 detox

  Primul pas spre un stil de viață echilibrat care nu ar trebui să fie un privilegiu, ci o condiție esențială pentru o viață mai sănătoasă. Cu drag, Nutriționista Corina Dascălu, ghidul tău în cea mai sănătoasă aventură.

  365 detox